lørdag den 30. marts 2013

Bad med sanselighed

I bad skal du jo - spørgsmålet er bare, hvor meget mere du får ud af gå i bad, end blot at blive ren. Omgivelserne er super vigtige og du når langt med farverne, hvid, sort og brun. Men husk kontrasterne - kantet og rundt, blødt og hårdt, glat og struktur, maskulin og feminin osv. Og så er et badekar absolut et must, næsten da.
(Billederne er ikke mine, men er alle fundet på andre blogs. Sammensat af mig.)
Super gennemført, med stor rummelighed og de små detaljer som ryglænet af træ og de fine designer-lampe er guld værd for helhedsindtrykket.


Fantastisk løsning med masser af kontraster i det moderne kontra det klassiske, det runde mod det kantede, det hårde mod det bløde og så den fine pink farve som kontrast til det sorte og hvide.Herrebadeværelse. Maskulint. For maskulint? Nix.
Mere maskulinitet, på hver sin måde. Moderne og organisk eller klassisk og skarpt. Iøvrigt en super flot understregning af det smukke rum.
Brug naturlige materialer på en ny måde eller skab en detalje, der vækker nok med opmærksomhed, så at badeværelset bliver spændende og stimulerende at opholde sig i .Fantastisk, indtryksfuldt udtryk som trofæet bidrager med i dette rum. Super flot detalje med afløbet under bruseren.Behøver det at være pænt, for at der plads nok til kærlighed på dit badeværelse?

Mindre plads kan også gøre det - hvor svært kan det være at skabe god stemning?Stramt, kontrolleret udtryk, med simple virkemidler, som den sort-hvide væg, hvor det hvide badekar fremhæves af den sorte baggrund. Den runde lampe bryder de flotte lige linjer. Det kunne et rundt spejl også gøre.Træ er et fantastisk materiale på badeværelset. Det er varmt og blødt (selvom det er hårdt træ) og det er sanseligt. Der sker noget helt fantastisk når sort og hvidt mødes med den lækre glød fra træet.Sanseligheden er ikke afhængig af et badekar, selvom et badekar gør underværker. Og smalle rum skal ikke være nogen hindring for et vellykket badeværelse.

Ja, der er luksus for alle pengene, men mindre kan sagtens gøre det.

Tænk kreativt. Gå på loppemarked. Find ting der ikke nødvendigvis er lavet til at blive brugt på badeværelset.Du kan også overlade det til materialerne at skabe udtrykket.

Stilen er ikke afgørende for om indretningen er overbevisende. Jeg skal ikke ud i smagsdommeri her. Men, hvis du ikke tør gennemføre din indretningsidé, så er der stor chance for at den ikke vil fange. Gå planken ud.
Har du mulighed for at skabe en berusende oplevelse, så gør det.

Husk detaljerne.Der er ikke noget så sjæleligt, som vintage på den gode måde.Say no more, tænker jeg...Fusion af bade- og soveværelse. Her har manden fået frirum. Giv ham bare plads, hvis der kommer det her ud af det.
Det hele handler om at slappe af og lade op.Lad mig slutte med dette show-off badeværelse, for alle jer der stiler højt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar