onsdag den 25. september 2013

Med fra London

Netop hjemvendt fra inspirerende Design Festival uge i London. London har en skøn spirende design undergrund og en alsidighed, som man ikke ser mange andre steder. Tendensen, set med mine øjne, er stadigvæk mere og mere unikke ting med karaktér, og alsidighed.

Her er et godt eksempel på en butik, der dyrker det unikke. De har specialiseret sig i at betrække, ikke bare sofaer og stole, men kommoder, spejle, borde og lamper. Ja, alt der kan tænkes, og ikke tænkes, at blive betrukket.Du kan bestille dit møbel men ønskede farver og evt. mønstre og så bliver laver dit møbel lavet og betrukket, som de nu synes det skal se ud, udfra dine ønsker.


Du må bære beredt på, at de tager sig nogle friheder, idet de jo designer møblet til dig, udfra dine overordnede ønsker og de materialer de har tilrådighed.


Butikken i 2 etager, er en ombygget garage og et besøg værd i sig selv.


De velourbetrukne lysekroner er fascinerende. Betrækket er limet og teknikken gør, at man kan se alle former. Der er ikke løst siddende stof eller folder nogen steder!


Butikken hedder Squint Limited og ligger i South Kensington og Shoreditch.
Samme teknik, og en vandafvisende velour, er brugt til at betrække denne Ferrari med. Lige nu er der  kun 2-3 stofbetrukket biler, som kører rundt i London, men der kommer helt sikkert flere. Ferrarien her vakte stor opmærksomhed i gadebilledet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar