tirsdag den 28. januar 2014

Hvem skal indrette dit hjem for dig?

Som indretningsdesigner har jeg efterhånden set en del forskellige hjem. Også hjem, der har været indrettet af nogle af mine gode kolleger, dels fra fra min egen branche og dels af arkitekter. Indretningsløsningerne er meget forskellige, og afhænger meget af hvem der indretter for dig. Baseret på det jeg selv har set, kan jeg opstille flg. kategorier, som måske kan forenkle dit valg:

1. Spørg en indretningsdesigner, med en bestemt stil og du får hans/hendes personlige stil, tilpasset din bolig.
2. Spørg en arkitekt, og du får en indretning med fokus på planløsning og linjer, der passer til din bolig.
3. Spørg en kreativ indretningsdesigner, uden en egentlig personlig stil og du får en overraskende indretningsløsning, hvor du og din familie føler dig utroligt godt hjemme.

Nu skal du bare ud og tale med nogle forskellige indrettere og forsøge at kategorisere dem. Så vælger du den kategori, der passer bedst til dit behov og derefter vælger du den indretter, som du har det bedst med. Peace of cake!

Men, ligesom i andre dele af livet, så passer alle indrettere jo ikke ind i sådan en kategorisering. Hvilken af de 3 kategorier ville du f.eks. placere indretteren af dette hjem i?

2 kommentarer:

  1. Super lækker indretning. Jeg elsker rummet med brændeovnen, det skaber ligesom lidt mere "hjem". Har lige købt brændeovn fra morsø http://denmark.morsoe.com/pejseindsats i en meget moderne stil, som jeg kombinere med lidt ældre "retro" stole og trægulv. Elsker min nye stue!

    SvarSlet
  2. Super lækker indretning. Jeg elsker rummet med brændeovnen, det skaber ligesom lidt mere "hjem". Har lige købt brændeovn fra morsø http://denmark.morsoe.com/pejseindsats i en meget moderne stil, som jeg kombinere med lidt ældre "retro" stole og trægulv. Elsker min nye stue!

    SvarSlet