onsdag den 2. juli 2014

Bo i en container

Har netop pakket en helt butik ned i en 40 fods skibscontainer og kan ikke slippe tanken om at bygge min bolig ud med en eller flere containere. Check lige dette vellykkede eksempel.Omkostningsbevidsthed og dyre kvadratmeterpriser på boliger og erhvervslokaler skubber til både kreativitet og motivation for at finde alternative løsninger.

Bo-alternativt er en trend, og den er skabt, bla. fordi holdninger om hvad der er cool, eller rettere not-cool, har flyttet sig.
Alt kan lade sig gøre med containere - de kan bygges om og indrettes til lige præcis det formål du har. De kan endda stables ovenpå hinanden, i flere etager og på forskellig led.

Tænk over hvilken fleksibiltet du herudover får med en container. Du kan tage din bolig/kontor, tilbygning med dig, når du flytter.
Råt og cool, hvis du spørger mig.

Her er vel omkring 40 kvm. at boltre sig i.


2 kommentarer:

  1. rigtig fin ide, og jeg kan personligt godt lide den lille hyggelige 'gårdhave' mellem bygninger. Men hvordan får man overhovedet lov til at opføre en bolig bygget med containere?

    SvarSlet
    Svar
    1. Du skal henvende dig på din kommune og tale med nogen fra Byg&Miljø. Der er helt sikkert krav til hvordan en container skal være for at du kan få lov til at opføre den som bolig.

      Slet