lørdag den 7. februar 2015

Skarp kontorindretning

Kontorindretning er en svær størrelse at have med at gøre, bl.a. fordi der er mange hensyn at tage. Kontoret skal helst kommunikere noget om den virksomhed/organisation, som benytter lokalerne. Lokalerne skal fungere i praksis og understøtte den interaktion der finder sted mellem de folk, der arbejder sammen. Lyset skal skabe energi, støjen skal dæmpes og vigtigst af alt, for mig som indretter, rummet skal også give dig lyst til at komme på arbejde og opholde dig der.

Her er et eksempel på en meget skrap og ren stil, som med succes fuldstændigt udvisker et kedeligt lokale, med kedelige vinduer og lofter (i storrummet). Men, bagsiden af medaljen er helt givet problemer med lyd og støj, da der hverken er noget på gulv, vægge eller lofter, der kan dæmpe lyden.

Modtagelsen giver en oplevelse og jeg er vild med den lækkert, polstrede skranke, gulvet der et taget op på væggen og gjort til en eyecatcher.Mødelokale med møbler og lamper i kontrastfarve til de hvide vægge. Indbydende, og flot på et billede, men mangler noget stemning og varme.
Frokoststuen. Med mennesker og mad på bordet kommer her et andet udtryk, men de mange hårde overflader vil utvivlsomt skabe lydproblemer.

En fryd for øjet. Rene linjer. Overblik. De typiske og kedelige lofter lægger man næsten ikke mærke til. Farver vil blive tilført når, her er mennesker, men storrummet vil skabe støjproblemer, for den enkelte medarbejder.En enkelt kreativ udstikker på væggen, men ikke mere end at det samlede stilindtryk ikke er ødelagt.Alt i alt, super skarpt, men i praksis med et utåleligt støjniveau og i længden vil man opleve, at der mangler varme og mere stemning.

 Kilde: Slattery Australia office by Elenberg Fraser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar