søndag den 26. maj 2013

Hello "Mel et Kio"

Mød det kreative franske makkerpar Mel et Kio, som har gjort det til en levevej at bringe liv og personlighed til bare vægge og rum.  Det her handler om meget mere end wallstickers fra deres virksomhed Le Pre d'Eau.

Den ene halvdel er grafiker, den anden tekstforfatter. De lever og arbejder sammen i hjertet af Paris, i det skønne Marais kvarter.

Mel et Kio designer og fremstiller wallstickers i mange forskellige størrelser - til børn og voksne. Du kan købe dem færdige som de er - lige til at sætte op. Med eller uden tekster. Teksterne er dog er på fransk. Jeg er selv vild med stilen og så elsker jeg at handle med originalerne, kreative sjæle der brænder for det de laver og som har hele deres vidunderlige personlighed med i deres arbejde. Der er ingen stangvare her.

Men, Mel et Kio kan også designe og fremstille unikke wallstickers. Hvis du vil lave noget helt specielt i din entré, køkkenet eller på kontoret - så kontakter du bare mig og vi taler om hvad du kunne tænke dig at lave. Så briefer jeg Mel et Kio op og så laver de et design og lige pludselig har du en helt og aldeles unik udsmykning af et rum.

Der er ingen begrænsninger. Dog må overfladerne gerne være helt glatte. Wallstickeren kan krybe om hjørner, ned på gulvet, henover døren og vinduet og op i loftet. Det er fantasien., der sætter grænserne.


Hvis wallstickeren skal laves til en virksomhed og du gerne vil have elementer af virksomhedes arbejde, kultur og/eller værdier med i løsningen, så kan det sagtens lade sig gøre.
Det behøver ikke nødvendigvis være en mere eller mindre permanent løsning. Hvis din virksomhed f.eks. har salgsudstillinger på messer eller lign. så kan Mel et Kio også lave et flot design til din stand. Her er deres egen stand fra en messe i Paris.


I Paris har samarbejdet med butikken Promod udviklet sig. Fra simpel vinduesdekoration...

...til levende events, der skaber stor opmærksomhed i gadebilledet, og hvor kunder inviteres til at deltage. Det giver god pressedækning af at lave sådan noget.


First mover får altid størst opmæksomhed - skal det være dig?

Und dig selv at se videoen her:Kig også gerne forbi Mel et Kio's Facebook side: https://www.facebook.com/lepredeau

Ingen kommentarer:

Send en kommentar